weer onderweg
Blijf op de hoogte en volg Dorrie
21 September 2013 | Frankrijk, Vézelay
22 September 2013 - 14:23
Wil:
Gelukkig Dorrie, dat is een goed bericht. Doe je wel voorzichtig, dan maar een stukje verder met de auto mee ! Evengoed een hele prestatie.
23 September 2013 - 20:03
Vivian:
Ha Dorrie,
Zit op ned 2 het programma "De weg naar Santiago" te kijken. Leuk om te bedenken dat jij daar nu ook ergens rond loopt. Fijn dat je deze week een metgezel hebt. Groetjes Vivian -
23 September 2013 - 20:28
Jan:
Hoe gaat het met de voetjes? -
25 September 2013 - 10:32
Wilmygrommen:
Hallo Dorrie,
Ik heb je adres gekregen van Lara, ik zag haar afgelopen weekend weer op Bosch maritiem. Wat een prestatie!! Geweldig. Het zal niet altijd gemakkelijk zijn maar deze ervaring neemt niemand je meer af.
(ik heb al eerder geprobeerd je te contacten, begin juli maar heb blijkbaar een verkeerde letter gebruikt)
Ik hoop dat je voet je niet in de steek laat.
Lijkt me fijn om alleen te lopen maar zo af en toe een maatje lijkt me ook niet slecht.
Liefs Wilmy -
01 Oktober 2013 - 11:31
Angela Kabalt:
Hoi Dorrie,
Heb net met veel bewondering je verhalen weer gelezen, petje af hoor voor je prestatie, je maakt wel heel wat mee!
Heel veel sterkte met de laatste kilometers, hopelijk geen last meer van je voet en ook veel pleizer natuurlijk.
Veel groetjes,
Angela -
03 Oktober 2013 - 22:01
Leny Vallenga:
Hey Dorrie,
even was ik je uit het oog verloren maar nu heb ik je laatste reisverslagen gelezen. Wat vervelend van je voetklachten en alles wat daarbij kwam kijken. gelukkig dat het opgelost is en dat je gezelschap hebt of krijgt. Nog een maandje!! Ik hoop dat dit heel mooi gaat worden en dat het een maand genieten wordt.
ik vind je een stoere doorzetter!!
liefs leny -
04 Oktober 2013 - 18:14
Robbert:
ha die dorrie,
leuk om middels dit medium je reis te volgen.
denk dat je een goede keuze maakt om het ietwat rustiger aan te doen .
reis was naast de sportieve uitdaging toch ook wel bedoelt voor bezinning , rust en genieten.
gr robbert