Vilalba - Reisverslag uit Galve de Sorbe, Spanje van Dorrie Bracht - WaarBenJij.nu Vilalba - Reisverslag uit Galve de Sorbe, Spanje van Dorrie Bracht - WaarBenJij.nu

Vilalba

Blijf op de hoogte en volg Dorrie

26 Oktober 2013 | Spanje, Galve de Sorbe

Op mijn verjaardag bleef het de hele dag regenen. Ik liep de dag met lorena. Grappig om te ontdekken dat je zonder taal veel kunt lachen samen. Op een gegeven moment waren we zo nat dat het allemaal niet meer uitmaakte.Lorena ia spaanse. Daarna 2 prachtige zonnige dagen. Gallicie is erg mooi. Lieflijk, veel koeien, die ook weer gezellig op de paadjes rondlopen.Nog meer gericht op pelgrims, die hier ook steeds meer rondlopen. Santiago komt ook erg in de buurt nog 122km. Voor iedereen een fijn weekend

• 27 Oktober 2013 - 09:22

Jan V Laarhoven :

Dag Dorrie, fijn dat je blijft genieten, ik dacht dat het krap zou worden voor je maar je gaat het gewoon halen, en dan nog even afkicken voor je ollanda weer betreedt, of is er ook nog iet in je wat daar ook zin in heeft?
    Groet j@n

• 27 Oktober 2013 - 09:36

Vivian:

Hier is de herfst begonnen. Het regent en waait flink. Jij nog heel veel plezier met de laatste kilometers. Hopelijk heb je een mooie aankomst in Santiago!!

• 27 Oktober 2013 - 20:22

Maria Ploegmakers:

Jeetje Dorrie, dat dit alweer je laatste week is! De tijd is voor jou gevoelsmatig waarschijnlijk nog sneller gegaan. Ik vind het heel erg knap dat je Santiago gaat bereiken. Geniet nog maar volop van je laatste week en helemaal van de aankomst daar. Dat zal best heel speciaal zijn!

En ik had je nog best wat meer vrije tijd gegund, maar ik vind het toch ook heel leuk dat je straks weer in Den Bosch bent. Kunnen we weer eens gezellig samen lopen, eten en een wijntje drinken terwijl jij je reisverslag live doet! En dan praten wij je natuurlijk bij over onze trajecten!

Hartelijke groet,

Maria

• 28 Oktober 2013 - 09:49

Addy Goudsmits:

Dorrie, hola!
    Je gaat het redden! Dat alleen al moet een geweldig gevoel zijn de laatste week!Nog een paar heerlijke dagen en dan dient de realiteit zich weer aan! Ik lees dat de mensen om je heen weer naar je uitzien! Geweldig toch?
    Ik zie vanuit mijn bureau uit, naar het mailtje dat je aankomst aankondigt!

Als steeds: Buen Camino! ( Voor wat er nog òver is op het moment dat je dit mailtje leest,)

Addy/Valkenswaard

• 28 Oktober 2013 - 12:16

Wil:

Hoi Dorrie,'

Wat een kanjer, nog maar "een paar" kilometertjes. We barsten hier van de trots op jou !
    Genioet van je laatste wandeldagen en vooral van het bereiken van je doel !
    Kanjer !

Liefs,